COMPANY
Tiedotteet ja uutiset

Postista Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppani

9.9.2024

Posti x Leijonat

Posti ja Suomen Jääkiekkoliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka ulottuu pelikauden 2025–2026 loppuun. Käytännössä yhteistyö tarkoittaa perinteisen näkyvyyskumppanuuden lisäksi muun muassa sitä, että Posti toimii Jääkiekkoliiton Leijonat Store -fanituotekaupan logistiikkapartnerina ja kuljettaa Leijona-tuotteet tilaajien toivomiin osoitteisiin.

”Postin juuret ovat syvällä suomalaisuudessa, ja on ilo käynnistää yhteistyö Suomen suosituimman urheilulajin kattojärjestön kanssa. Valtaosa jääkiekon harrastajista on lapsia ja nuoria, ja Jääkiekkoliitto on yksi Suomen suurimmista nuorison kasvattajajärjestöistä. Lasten ja nuorten parissa tehtävä työ on tärkeässä roolissa myös Postin kumppanuustyössä”, sanoo Postin vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Anna Storm.

”On hienoa saada Posti uudeksi yhteistyökumppaniksi ja osaksi Leijonaperhettä. Tulevaisuuden haasteet erityisesti nuorten ja lasten liikuttamisessa ovat meillä keskiössä. Muun yhteistyön lisäksi kumppanuudesta on molemmille osapuolille myös liiketoiminnallista hyötyä, sillä Leijonat Storen logistiikka toimii Postin kautta”, kertoo Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen.

Suomen Jääkiekkoliitto on suuri suomalainen urheilujärjestö, jolla on noin 70.000 lisenssipelaajaa ja noin 200.000 aktiivista lajin harrastajaa. Jääkiekkoliitto on yksi Suomen suurimmista nuorison kasvattajajärjestöistä: valtaosa lajin harrastajista on lapsia ja nuoria, minkä vuoksi liiton toimintatavoille on asetettu korkeat laatukriteerit. Suomalaisen jääkiekon perustehtävänä on liikuttaa Suomea kaukalossa ja sen ulkopuolella. Päämääränä on jääkiekkoperheen monipuolinen kasvattaminen, toimintaa ohjaavat arvot ovat kunnioitus, yhteisöllisyys, hauskuus ja erinomaisuuden tavoittelu.